您的位置:综合分类 -> 寻求帮助 本版斑竹: Harry 
本版精华:
本版新贴:
[原创]求助Harry.
作者:扬帆[发贴:9][网站积分:3278] 发表于:2006-09-01 19:32 [回复]
Harry,我知道你专业和我的有点联系,想请你帮个忙:不知你能否帮忙买两本英文原版的专业书?内容是关于土力学、地基基础方面的。也可以是案例分析之类,比如,地基加固、工程事故处理等实例。谢谢!
我还没设计签名...
null.
作者:Harry[发贴:2] [网站积分:616] 发表于:2006-09-01 22:10 [回复] [引用]

没问题。我要这个周末向真正懂行的朋友寻问,找到你想要的书。我懂得一点点不过是曾经从地质改读环境工程时补修的土木的三门本科基础课---固体力学,流体力学,土壤力学。 请放心,一定尽快把书送到你手中。 你自己也可以在下面两个米国最大的卖书的网站去搜索,有的可能会有简介。 买之前,还会再征求你的意见。

http://www.amazon.com/

http://www.barnesandnoble.com/

我还没设计签名...

null.
作者:Harry[发贴:2] [网站积分:616] 发表于:2006-09-02 12:44 [回复] [引用]
YY, 看一下你的hotmail 邮箱中我以前土木系的教授给我的回复,抄送给你一份。 你是要大学/研究院学生可以当教材用得书呢,还是工程公司用得实际应用或培训材料,还是这方面的权威书籍或论文集?
我还没设计签名...

null.
作者:扬帆[发贴:9] [网站积分:3278] 发表于:2006-09-02 21:09 [回复] [引用]

非常感谢你的热心帮助!

学校开设中外合作办学班,此班学生教授时要求相当一部分课程采用英语教学或双语教学。所以,买书主要目的是用于教学的。

我这就看信去。再次感谢!

我还没设计签名...

null.
作者:Harry[发贴:2] [网站积分:616] 发表于:2006-09-05 13:38 [回复] [引用]

I intended to call a friend who has been working in a civil engineering firm in NYC for a long time. Luckily my family came across his at a shopping mall today and I talked about the books and he told me he would find some books for me to pick them up

我还没设计签名...

null.
作者:Harry[发贴:2] [网站积分:616] 发表于:2006-09-05 13:38 [回复] [引用]
I could not find my text book of soil mechanics, which I think I threw it away a few years ago when I moved into IT field. Still you and I may need to choose a couple of recent books of your interests. I am going to search tomorrow for them at the two web
我还没设计签名...

null.
作者:扬帆[发贴:9] [网站积分:3278] 发表于:2006-09-05 20:18 [回复] [引用]

Harry,I really appreciate your help. Yeah, I have found a suitable book named “soil mechanicals and foundations” on that web.

我还没设计签名...

null.
作者:扬帆[发贴:9] [网站积分:3278] 发表于:2006-09-05 20:18 [回复] [引用]
I sent an email to you just now and you can check it when it’s convenient to you. Thanks again.
我还没设计签名...

发表回复:
标  题:  

登录名: 密码: 我要注册

分类精华